Spartan treninzi su stil života, a ne samo trening!

Moderan način života naučio nas je na brze promjene i učinio nas netolerantnima na dosadu, tako da mnogi pokušavaju pronaći aktivnost koja će svaki puta biti drugačija - zahtijevati od nas da se razvijamo, ali i da uživamo u novim iskustvima.

Mnogi su se upoznali s ovom disciplinom koja kombinira vježbe insanityja, crosfita, kettlebella, pilatesa, aerobika, TRX-a i mnogih drugih. Spartan treninzi specifični su upravo zbog toga što trener svaki dan mijenja treninge i time ne dopušta tijelu da se navikne na određen način vježbanja. Time se pomiču vlastite granice, ali i postižu brzi rezultati.

Kao što već i vrapci na grani znaju, za dobar izgled nije dovoljno samo vježbati, potrebno je i obratiti pažnju na ono što i koliko unosimo u naš organizam. Posvećujemo se u potpunosti našim polaznicima, dolaskom na trening ne moraju se brinuti za stručnost, motivaciju, ali ni za dobro društvo. Ali kako volimo brinuti o svakom članu, redovno im šaljemo razne planove prehrane, pratimo njihov napredak i savjetujemo ih putem. Jer svako tijelo je drugačije i tako mu se treba pristupiti.

Bitno je napomenuti da uistinu svi, od 15 do 65 godina, mogu doći na neki od naših treninga. Nije bitno želite li mršaviti ili želite povećati mišićnu masu, ovakvom vrstom treninga pokrivaju se sva područja. Upravo zato u ponudi postoje različite grupe koje se izabiru na temelju vlastitih preferencija.